voetbalzone

Vorm geniet van samenwerking Bony en Michu: ‘Het is ongelooflijk’

Thijs Post06 aug 2013, 14:19
Laatst bijgewerkt: 06 aug 2013, 14:19
Advertentie

Swansea City heeft een aanvalslinie om van te smullen. Michu, vorig seizoen een van de grote sensaties in Engeland, heeft gezelschap gekregen van Wilfried Bony en dat duo lijkt een garantie op doelpunten. Voor keeper Michel Vorm betekent het dat hij op de trainingen van de club de bal geregeld uit het net moet halen.

/

In de voorronde van de Europa League maakte het duo indruk in het met 4-0 gewonnen duel met Malmö. “Ongelooflijk. Het was pas de tweede keer dat ze samen in actie zijn gekomen. Daarom wil ik op de training altijd bij die twee in het team zitten”, zegt Vorm in gesprek met WalesOnline. “Bony heeft zich direct aangepast aan onze speelstijl. Communicatie is erg belangrijk en hij staat overal open voor. Hij praat goed Engels.”

“Hij wil het goed doen en wil graag doelpunten maken”, gaat Vorm verder. “Omdat hij vorig seizoen in Nederland zo veel doelpunten heeft gemaakt ligt er wat druk op hem. In zijn eerste wedstrijdminuten heeft hij echter al laten zien waartoe hij in staat is. Vervolgens scoorde hij de twee doelpunten tegen Malmö”, aldus Vorm.

Bezig met laden …