voetbalzone

Vorsah terug op trainingsveld na afwezigheid van drie WK-duels

Erik van Dam29 jun 2010, 20:48
Laatst bijgewerkt: 29 jun 2010, 20:48
Advertentie

De Ghanese verdediger Isaac Vorsah heeft dinsdag weer mee kunnen trainen met de selectie van bondscoach Milovan Rajevac. De 22-jarige mandekker van TSG Hoffenheim miste de laatste drie WK-duels van Ghana door een knieblessure, maar lijkt inzetbaar voor de kwartfinale tegen Uruguay van komende vrijdag.

/

Vorsah kon alleen de eerste groepswedstrijd meedoen tegen Servië; daarin speelde hij negentig minuten. De terugkeer van de verdediger komt voor Rajevac als geroepen omdat Jonathan Mensah een schorsing uitzit tegen de Uruguayanen. Sunderland-verdediger John Mensah kreeg tijdens de training rust door een chronische rugblessure, maar zal wel meedoen in de kwartfinale.

Het meespelen van Kevin-Prince Boateng is echter zeer twijfelachtig. De middenvelder liep in het gewonnen duel met de Verenigde Staten een hamstringblessure op en moest de training aan zich voorbij laten schieten. Aanvaller Asamoah Gyan hield het bij een aantal loopoefeningen vanwege een enkelblessure. Of de topscorer van de Ghanezen op tijd fit zal zijn is nog onduidelijk.

Bezig met laden …