voetbalzone

38-voudig Spaans international verrast met overstap naar Championship

Thijs Post02 sep 2011, 17:11
Laatst bijgewerkt: 02 sep 2011, 17:11
Advertentie

Een opmerkelijke overstap van de dertigjarige Vicente. De 38-voudig international van Spanje verlaat Valencia en heeft een eenjarig contract getekend bij Brighton and Hove Albion, uitkomend op het tweede Engelse niveau. De aanvallende middenvelder, die meer dan driehonderd wedstrijden speelde in de hoofdmacht van Valencia, hoopt met the Seagulls te promoveren naar de Premier League.

/

“Vicente is een bijzondere speler die we erg graag wilden hebben”, geeft manager Gus Poyet aan op het digitale thuis van de club. “Hij heeft veel kwaliteit en kan op diverse posities spelen. Daarnaast neemt hij natuurlijk de nodige ervaring met zich mee. Met Valencia heeft hij in de Champions League en UEFA Cup gespeeld, terwijl hij ook bij de nationale ploeg van Spanje zat.”

“Ik weet zeker dat bijna iedereen hem heeft gezien in de Primera División”, gaat de dolblije Poyet verder. “Men zal er uitkijken naar het moment dat hij het shirt van Brighton and Hove Albion aantrekt.” Volgende week zaterdag, als Brighton het opneemt tegen Bristol City, kan Vicente zijn debuut maken.

Bezig met laden …