Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vraag van Noa Vahle zorgt voor opschudding op persco Nederlands elftal: ‘Lach je me nu uit?’

Laatste update:

Wout Weghorst blikte zondag samen met Cody Gakpo op de persconferentie van Oranje alvast vooruit naar de afsluitende groepswedstrijd tegen Oostenrijk. Het valt Noa Vahle op dat Weghorst zó fanatiek is dat hij ook juicht na doelpunten op de training. Het leidt tot een onderonsje op het persmoment tussen Vahle, Weghorst en Gakpo.

"Het gaat natuurlijk vaker over jouw passie voor het spelen in Oranje", zo leidt Vahle haar vraag aan Weghorst in. "Dat zie je ook op de training. Als je scoort, dan juich je daar ook al. Is dat iets wat er altijd in heeft gezeten?"

Gakpo moet lachen om de vraag van Vahle. "Dat is mooi Wout! Echt mooi", grinnikt Gakpo. "Lach je me nu uit?", vraagt Weghorst. "Nee, zeker niet", antwoordt Gakpo. "Ik vind het mooi dat het wordt aangehaald."

Weghorst formuleert vervolgens een antwoord op de vraag van Vahle. "Als ik als kleine jongen een goal maakte was ik ook blij. Dan ging ik juichen en ja... dat heb ik nog steeds."

Vahle vraagt of die karaktereigenschap van Weghorst ook buiten het voetbalveld naar voren komt. "Nee, dat heb ik eigenlijk alleen met voetbal", antwoordt de spits van Burnley, die in de belangstelling staat van onder meer Ajax en FC Twente.

"Ik kan best een spelletje spelen thuis met de meisjes, die kan ik heel goed kan verliezen. Mama vindt dat moeilijker", verwijst hij naar zijn vrouw Nikki van Esch, met wie hij drie dochters heeft. "Dus dat is eigenlijk een beetje omgedraaid, bij ons thuis."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Af en toe blij zijn met een goaltje op de training is heel normaal.

Wij hebben bij ons kelderklasse elftal ook een spits van 45 jaar die er ieder jaar nog 30 inschopt en bij ieder doelpunt net zo blij is en juicht als een jongetje die net begonnen is met voetballen. Ja ik kan er wel van genieten.

23 juni 2024 om 19:53

Wij deden dat ook met ons vriendenteam. En dan vooral ook als we de 12-1 (die 1) maakte. Alle wissels veld in, alles. Je moet toch wat om het leuk te houden als je slecht bent 🥲

23 juni 2024 om 20:02

Jullie begrijpen waar voetbal omdraait. Ik kon vaak mee met het 1ste als A1 speler maar was die chagrijnige koppen heel snel zat lekker met 2de mee voetballen was veel leuker. Later toen er meer van mijn lichting aansloten kon ik weer van genieten. Plezier blijft toch het belangrijkste en straalt zich na tijdje ook uit op het veld.

23 juni 2024 om 20:11

Had het juist andersom, tijdje in een vriendenteam gezeten (wel gezelliger) maar win toch wel liever, haalde ik meer plezier uit

23 juni 2024 om 20:59

Dat is leuk, tot je een keer te hoog wordt ingedeeld en je elke week op je broek krijgt. Dan zit ik een stuk liever met vrienden van me die het net allemaal wat minder uitmaakt dan met gasten die ik niet zo lang ken en bloedchagrijnig zijn na weer een verlies.

23 juni 2024 om 21:38

Ja dat was bij ons zo dat seizoen, zaten gewoon 3 klassen te hoog. Ik ben geen wereldvoetballer ofzo, maar we hadden 4 gasten die echt amper een pass over 3 meter konden geven. Dan moet je lekker heel laag spelen.

24 juni 2024 om 13:37

Aah ja, maar opzich wordt je met selectieteams niet per se te hoog ingedeeld toch? Je speelt gewoon elk jaar op hetzelfde niveau tenzij je promoveert of degradeert. Of zit ik er nu naast?

23 juni 2024 om 20:42

Toevallig net ook een video met Ian Wright gekeken, die was net zo. Zijn verklaring voor het juichen op trainingen was dat scoren tegen Seaman ook niet makkelijk was, dus het juichen waard. En dat hij dat nu nog doet als hij scoort in z'n achtertuin of zo.

Weghorst is de enige spits van Oranje die op de laatste eindrondes ons nog een beetje laat juichen. Laat hem lekker fanatiek zijn, als de rest van Oranje (vooral de aanvallers) de helft van zijn enthousiasme en passie had zat ik in elk geval rustiger voor de buis.

23 juni 2024 om 20:10

De laatste 3 wedstrijden op een eindtoernooi heeft Wout er 3 in liggen. De rest bij elkaar 1. Dus ben het wel met je eens. Zegt trouwens ook iets over de rest.

Ik vind Noa Vahle wel op dit moment 1 van de beste journalisten op voetbal gebied. Interessante vragen. Niet continue dezelfde vragen stellen die andere journalisten ook stellen en je daar al het antwoord op kan weten.

23 juni 2024 om 19:58

Ze doet het erg leuk. Alleen vind ik haar soms vooral in combi met Helene iets te popie jopie doen. Met VI vind ik de balans beter

23 juni 2024 om 20:30

Dan is het jeugdjournaal wellicht ook iets voor jou.

23 juni 2024 om 20:38

Kan je mij effe uitleggen wat Noa met het Jeugdjournaal te maken heeft?

23 juni 2024 om 20:47

Het Jeugdjournaal is fantastisch. Hoe ze moeilijke zaken op een eenvoudige manier uit kunnen leggen is bewonderenswaardig. Daarbij is naast alle misère in de wereld volop ruimte voor vrolijk nieuws.
Ik kijk vaak en graag. Ik ben fan!

23 juni 2024 om 22:01

Daar heb ik geen eigen mening over. Snapje?

24 juni 2024 om 15:39

Vreselijk kind en geen verstand van sport, maar ieder zijn meug.

24 juni 2024 om 17:32

Ik zelf wordt helemaal misselijk van die hele propaganda om Noa Vahle. Normaal werden de namen van de reporters nauwelijks getoond en bij haar staat haar naam zelfs in de titel.

Ik mag het fanatisme wel van Weghorst.
Hij is 1 vd weinige die met passie speelt.

23 juni 2024 om 21:37

Is dit niet een beetje een stokpaardje van veel mensen die eigenlijk op weinig gebaseerd is?

Ik vind Nederland toch met behoorlijk veel passie spelen. Op het WK bijna de halve finale gehaald met een vrij magere selectie, door als team te spelen. Zelfde verhaal in 2014. Ook nu hebben we in mijn ogen een gedreven selectie, denk aan Dumfries, De Vrij, V Dijk, Aké. Daarvoor Reijnders en Simons die enorm fanatiek zijn. Voorin Gakpo, Weghorst.

23 juni 2024 om 21:51

@Sambazzz op weinig gebaseerd?Het is toch zo dat Weghorst met ziel en zaligheid erin knalt, dat mis ik bij vele, het begint al bij het volkslied waarbij je ziet dat hij trots is dat hij voor Nederland mag uitkomen, ook dat zie ik bij weinige niet.Kortom het is op veel gebaseerd.

Ik zal eerlijk zijn, ik was toch echt wel van de kliek die Weghorst maar een beetje een idioot vond. Zwaar overdreven blij zijn, en voetbaltechnisch niet de meest begaafde Oranje spits. Hij heeft me wel overtuigd. Niet voetbaltechnisch, maar wel qua persoon. Hij is écht gewoon zo blij, en trots dat hij het Oranje mag dragen. Eigenlijk hebben we dat veel meer nodig in het voetbal. Meer trots, minder ego.

23 juni 2024 om 22:33

Mr Rudi ik heb hem bij de amateurs vaak zien spelen, dus op niet noemenswaardig niveau, en daar juichte hij ook echt altijd zo vol enthousiasme. Zo is hij gewoon oprecht. Ik kan het wel waarderen, net als jij onderhand.

Ik zie honderd keer liever de pure blijdschap van Weghorst dan al die enge ingestudeerde en vooral niet spontane dansjes van Depay.

23 juni 2024 om 23:26

Gelukkig ga je die dansjes van Depay waarschijnlijk niet zien dit EK.

De kritiek die hij standaard te verduren krijgen is omdat het Nederlandse volk maximaal nuchter is, en hij iemand is die Zuid-Amerikaanse passie bezit. Tsja, dat botst altijd. Maar als je bedenkt dat dit eigenlijk een uberbelangrijke eigenschap is om bijvoorbeeld je elftal over een dood punt te helpen in een wedstrijd... Top Wout!

Ik ben triatleet, een langzame triatleet. Ik eindig altijd achter in het veld (ik kan niet hardlopen) maar iedere keer als ik over de finish ga vier ik alsof ik gewonnen heb. Als je niet blij met met je eigen prestaties dan doe je iets niet goed in mijn ogen......gewoon lekker vieren.

Waarom wordt die meid telkens bij naam genoemd? Niemand maalt er om zo’n journalist. Zware push campagne bezig. Overdreven.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren