voetbalzone

Vraagtekens over bondgenoot van Luuk de Jong tegen Atlético Madrid

Daniel Cabot Kerkdijk23 nov 2016, 06:54
Laatst bijgewerkt: 23 nov 2016, 06:54
Advertentie
/

PSV grijpt woensdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid waarschijnlijk opnieuw terug op een concept met vijf verdedigers, zo schrijven het Algemeen Dagblad en het Eindhovens Dagblad. Dat was ook de speelwijze van de Eindhovenaren in de voorgaande twee duels met Atlético.

Daniel Schwaab speelde afgelopen weekeinde tegen Willem II als controlerende middenvelder, op de plek van Andrés Guardado. De Duitser is tegen Atlético echter nodig in de defensie, waardoor de inmiddels weer fitte Davy Pröpper waarschijnlijk aan het startsignaal zal verschijnen. Bart Ramselaar en Oleksandr Zinchenko completeren mogelijkerwijs het middenveld van PSV.

Het is nog onduidelijk hoe de tweemansvoorhoede van PSV eruit zal zien in het Vicente Calderón. Luuk de Jong zal vergezeld worden door Luciano Narsingh, volgens het Algemeen Dagblad, of Gastón Pereiro, volgens het Eindhovens Dagblad. Cocu verzekerde dat PSV nog niet bezig is met het belangrijke(re) competitieduel met ADO Den Haag van komend weekeinde. De verwachting is echter wel dat Siem de Jong voor dat duel zal worden gespaard.

Bezig met laden …