voetbalzone

Vreven kon voor ‘heel mooi bedrag’ vertrekken: ‘Ik ben niet gezwicht’

Dominic Mostert27 apr 2018, 15:32
Laatst bijgewerkt: 27 apr 2018, 15:32
Advertentie

Stijn Vreven heeft in de winterstop een aanbieding naast zich neergelegd. De trainer kon volgens Omroep Brabant naar een Belgische club, vermoedelijk KV Mechelen, die een transfersom wilde betalen. In overleg met NAC Breda besloot Vreven om niet te vertrekken. De Belgische oefenmeester wilde NAC niet middenin het seizoen achterlaten.

"Ik ben er trots op dat ik geen enkele keer ben gezwicht", vertelt de trainer van de nummer vijftien van de Eredivisie. "Ik heb eigenlijk elk seizoen middenin het seizoen kunnen vertrekken. Je zou het een onze technisch directeur moeten vragen, maar naar mijn normen zou ik NAC een heel mooi bedrag hebben kunnen opleveren. Maar het is voor mij nooit een issue geweest, want ik heb inmiddels een geel-zwart hart."

Vreven beschikt over een aflopend contract. Over zijn toekomst wordt druk gespeculeerd; het lijkt erop dat NAC voor een nieuwe trainer gaat kiezen. "Wat er straks ook gebeurt, niemand kan mij van mij zeggen dat ik niet de passie heb om NAC in de Eredivisie te houden", aldus de oud-voetballer. "Ik kan maar hart hebben voor één club tegelijk. Loyaliteit staat bij mij op nummer één. Als wij in de Eredivisie blijven, is dat ook niet het allerslechtste resultaat denk ik."

Bezig met laden …