voetbalzone

'Vriend van de trainer' Traoré: 'Niet bekend met opmerkingen van El Ghazi'

Yanick Vos18 nov 2016, 15:53
Laatst bijgewerkt: 18 nov 2016, 15:53
Advertentie
/

Bertrand Traoré heeft de afgelopen weken veel kritiek te verwerken gehad op zijn spel bij Ajax. De Chelsea-huurling krijgt van trainer Peter Bosz de voorkeur boven Anwar El Ghazi. Laatstgenoemde merkte vanaf de bank dat Traoré niet in zijn beste vorm steekt en ging verhaal halen bij de trainer. Dat gesprek liep uit de hand, waarna El Ghazi is teruggezet naar Jong Ajax.

Traoré werd door El Ghazi een ‘vriend van de trainer’ genoemd. "Ik ben niet bekend met de opmerkingen van El Ghazi", zegt Traoré tegenover AT5. "Ik kan goed overweg met alle spelers en met de trainer. We zijn één team en we spelen allemaal voor Ajax. Er is maar een antwoord op kritiek, dat is wedstrijden winnen."

"Kritiek op mijn spel hoort bij voetbal", aldus de aanvaller, die dit seizoen veelal als rechtsbuiten wordt gebruikt door Bosz. "Nu denk ik alleen nog maar na over de resultaten die ik met het team wil behalen. Daar richt ik me op. Ik wil niet reageren op wat andere mensen over mijn vorm zeggen, dat is aan jullie. Ik doe gewoon m'n werk en hoop dat ik daarmee iets voor het team kan betekenen."

Bezig met laden …