voetbalzone

Vucinic: 'We geloven er heilig in dat we Engeland kunnen verslaan'

Bart Kruyt11 okt 2010, 09:30
Laatst bijgewerkt: 11 okt 2010, 09:30
Advertentie

Als het aan Mirko Vucinic ligt, loopt hij dinsdag weer in zijn onderbroek over het veld. De spits van Montenegro vierde vrijdag het winnende doelpunt tegen Zwitserland met het broekje over zijn hoofd en hoopt dinsdag ook te kunnen scoren tegen Engeland. “We geloven er heilig in dat we Engeland kunnen verslaan”, zei Vucinic.

/

Montenegro heeft na drie groepswedstrijden nog geen misstap gemaakt en staat op negen punten; drie meer dan Engeland, dat ook nog geen fout heeft gemaakt maar een wedstrijd minder heeft gespeeld. “Wat we tot dusver hebben gepresteerd is al geweldig”, zei Vucinic. “Na de loting had niemand gedacht dat we na drie wedstrijden op negen punten zouden staan. Nu is het vertrouwen groot en willen we meer, ook tegen Engeland.”

“Dit is een grote wedstrijd voor ons land en het zal waarschijnlijk de bestbeken voetbalwedstrijd ooit worden in Montenegro”, vervolgde Vucinic. “Engeland is uiteraard de favoriet, maar wij hebben er vertrouwen in dat we kunnen winnen. Of ik bij een doelpunt opnieuw mijn broek uittrek? Ha, dat weet ik nog niet. Het was niet disrespectvol bedoeld tegenover de Zwitsers, ik vond het gewoon leuk om zo mijn doelpunt te vieren.”

Bezig met laden …