voetbalzone

‘Waar we nu staan is gewoon niet goed genoeg voor een club als deze’

Peter Nusselder12 mrt 2012, 10:44
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2012, 10:44
Advertentie

Na nederlagen tegen Arsenal en Manchester United verloor Liverpool afgelopen weekend voor de derde maal op rij in de Premier League; Sunderland was met 1-0 te sterk voor the Reds, die daardoor voorlopig genoegen moeten nemen met een teleurstellende zevende plaats op de ranglijst.

/

Aanvoerder Steven Gerrard beseft dat de supporters meer mogen verwachten van zijn ploeg. “De spelers moeten hun verantwoordelijk nemen voor de zevende plek die we momenteel bezetten”, vertelt de middenvelder aan de Liverpool Echo. “Waar we nu staan is gewoon niet goed genoeg voor een club als deze. We moeten vooral constanter worden”, vindt Gerrard.

Dindag krijgt het team van trainer Kenny Dalglish alweer de kans op revanche, als aartsrivaal en stadgenoot Everton op bezoek komt op Anfield. “We moeten iets laten zien, en er is geen betere tegenstander om dat tegen te doen als Everton”, kijkt Gerrard vooruit naar de Merseyside-derby. “Het is belangrijk dat de spelers een prestatie neerzetten en een goed resultaat behalen voor de fans. We willen weer een glimlach op hun gezicht toveren”, aldus de Liverpool-captain.

Bezig met laden …