voetbalzone

'Waarom zouden wij volgende week niet vier keer kunnen scoren?'

Bart Kruyt24 apr 2013, 07:20
Laatst bijgewerkt: 24 apr 2013, 07:20
Advertentie

Barcelona lijkt de Champions League-finale voor dit seizoen te kunnen vergeten. De ploeg van Tito Vilanova ging dinsdagavond met liefst 4-0 onderuit tegen Bayern München en de kans dat der Rekordmeister die voorsprong nog uit handen zal geven, lijkt erg klein te zijn. Barcelona-verdediger Dani Alves weigert echter om de handdoek in de ring te gooien en blijft strijdbaar.

/

De Braziliaan weet dat Bayern dinsdag simpelweg sterker was dan Barcelona: "En als je wordt geconfronteerd met een sterkere tegenstander, dan moet je die ploeg na een zege feliciteren", zei Alves. "We zijn erg teleurgesteld en boos op onszelf, maar er is nog een wedstrijd te gaan. Bayern heeft vier keer gescoord in een wedstrijd: waarom zouden wij dat niet kunnen doen?"

Barcelona moet het volgende week in de return wel zien te redden zonder Jordi Alba, die in de slotfase van het duel ontsnapte aan een rode kaart. De linksback kreeg het aan de stok met Arjen Robben en gooide de bal in het gezicht van de Nederlander, waarna hij een gele kaart kreeg. Omdat Alba op scherp stond, zal hij er volgende week niet bij zijn tegen Bayern.

Bezig met laden …