voetbalzone

‘Waarschijnlijk gaat hij in 2017 weg bij Arsenal’

Erik van Dam11 apr 2016, 14:00
Laatst bijgewerkt: 11 apr 2016, 14:00
Advertentie

Ian Wright denkt dat Arsène Wenger nog uiterlijk tot eind volgend seizoen voor de groep zal staan bij Arsenal. De Franse manager is al sinds 1996 in dienst bij the Gunners en heeft een contract dat loopt tot het eind van het volgende seizoen. Daarna vermoedt Wright dat het over en sluiten zal zijn tussen de twee.

/

“Ik denk dat de zaken z’n natuurlijke loop zullen kennen”, voorspelt Wright, die van 1991 tot 1998 voor Arsenal uitkwam. “In 2017 gaat hij waarschijnlijk weg bij Arsenal. Tegen West Ham United zagen we ook weer een paar spandoeken en als je kijkt naar het seizoen dat we nu beleven zal iedereen straks toch teleurgesteld zijn”, aldus de oud-aanvaller tegen BT Sport.

Na 22 speelronden was Arsenal nog op doelsaldo de nummer één van de Premier League. Leicester City liep in de weken erna uit en ook Tottenham Hotspur nam afstand van Arsenal. Op dit moment kijkt Arsenal aan tegen een achterstand van zes punten op the Spurs en liefst dertien op lijstaanvoerder Leicester City. “Ik denk niet dat je de spelers die Wenger gehaald heeft in twijfel moet trekken, maar je hebt meer veerkracht nodig in wedstrijden zoals die tegen West Ham”, vindt Wright.

“Wenger zegt dat de problemen achterin liggen en ik weet dat Arsenal-fans al jaren roepen dat ze een goede centrale verdediger nodig hebben. Ze hebben Gabriel Paulista gekocht, was dat nu het antwoord op de problemen?”, vraagt Wright zich hardop af. “Ik ben er niet zo zeker van, hoor. Arsenal is en blijft toch zwak op die positie.”

Bezig met laden …