voetbalzone

Waarschuwing voor Ajax, Feyenoord en PSV: ‘Kunnen iedereen verslaan’

Daniel Cabot Kerkdijk24 nov 2013, 06:34
Laatst bijgewerkt: 24 nov 2013, 06:34
Advertentie

Negen spelers van AZ vochten zich zaterdagavond naar een gelijkspel tegen Roda JC Kerkrade (2-2). Het team van Dick Advocaat stond ruim zeventig minuten met twee man minder op het veld en leek sinds de 39e minuut op een 2-1 zege af te stevenen. In de slotminuten incasseerde AZ alsnog een tegendoelpunt. Roy Beerens sprak na afloop over ‘een best redelijk resultaat’.

“De tweede helft hadden we er misschien nog wel eentje bij mogen prikken. Nu kregen we helaas in de laatste minuut alsnog de gelijkmaker om de oren. Dit hebben we niet verdiend”, vertelt Beerens via de officiële kanalen van AZ. De aanvaller benadrukt dat er dit seizoen ‘echt iets te halen valt’ voor de club uit Alkmaar. “PSV speelde vanavond (zaterdag, red.) weer op het nippertje gelijk. De top en de subtop staan dicht bij elkaar, zowel op de ranglijst als qua kwaliteit.”

“De traditionele top drie is niet meer superieur zoals jaren geleden. Wij hebben een team dat van iedereen kan winnen. Men mag rekening gaan houden met AZ.” Maarten Martens betreurde de uitslag, maar hoopt dat het team hier iets van opsteekt. “Hier moeten we gewoon van leren.”

Bezig met laden …