voetbalzone

Waarschuwing voor Carroll: 'Dat zou nu heel erg stom van hem zijn'

Matthijs van Laar03 jan 2016, 15:55
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2016, 15:55
Advertentie

Andy Carroll lijkt de weg omhoog te hebben gevonden. De spits werd sinds zijn komst naar West Ham United in 2013 geplaagd door blessureleed, maar is fit en liet de afgelopen week zien dat hij zijn kunstjes nog niet verleerd is. Zowel tegen Southampton als Liverpool was hij trefzeker. Coach Slaven Bilic vaardigt echter een waarschuwing uit.

voetbalzone

“Hij lijkt nu fit”, zegt de Kroaat over de 26-jarige spits. “Maar meer hoeven we daar ook nog niet over te zeggen. Ik hoor alweer ‘Andy dit, Andy dat, Andy hoort in de nationale ploeg’, maar laten we het afwachten. Het is de vraag of hij nu beter op zichzelf let, hard traint, rust en fit blijft. Gaat hij nog beter worden? Alleen dan is hij namelijk een belangrijke speler voor ons”, aldus Bilic.

Carroll heeft zijn lot dus in eigen handen. “Maar ik verwacht dat hij blijft doen waar hij nu mee bezig is. Het zou wel heel, heel erg stom zijn om dat niet te doen”, waarschuwt de oefenmeester. Carroll zelf bleef nuchter na zijn doelpunt tegen Liverpool, dat de beslissende 2-0 betekende. “Het is fijn om te horen dat de manager blij is. Ik ben vooral blij met de drie punten, net als de rest van de jongens.”

Bezig met laden …