voetbalzone

Waarschuwing voor Oranje: 'Alexis kan nog beter worden, zonder twijfel'

Bart Kruyt08 jan 2014, 09:52
Laatst bijgewerkt: 08 jan 2014, 09:52
Advertentie

Lionel Messi kon afgelopen weekend nog niet meedoen met Barcelona, maar werd niet gemist. Alexis Sánchez speelde namelijk geweldig tegen Elche en had met een hattrick een groot aandeel in de 4-0 overwinning. De Chileen verkeert in een uitstekende in vorm en zijn illustere landgenoot Ivan Zamorano waarschuwt het Nederlands elftal alvast: Alexis kan alleen nog maar beter worden.

/

Oranje komt Chili tegen op het aankomende WK in Brazilië en Zamorano hoopt dat Alexis dan net zo goed in vorm is als op dit moment. "Hij zit in een geweldige fase", vertelt de voormalig topspits aan El Mercurio. "Alexis doet het geweldig voor Barcelona en heeft in Spanje nog niet zo goed gespeeld als nu. Hij voelt zich thuis bij Barcelona, dat zie je. Het is niet gemakkelijk om je draai te vinden bij zo'n grote club, maar hij breekt nu toch door."

"Alexis is erg gegroeid als speler, maar er is nog ruimte voor verbetering", meent Zamorano. "Alexis kan nog beter worden, zonder twijfel. Hij is nog jong en kan nog veel meer brengen." Barcelona speelt woensdagavond in de Copa del Rey tegen Getafe en de kans is groot dat de 25-jarige Alexis weer zal gaan starten. Of Messi speelminuten gaat maken, is nog onduidelijk.

Bezig met laden …