voetbalzone

Walcott: ‘Dit is twee op een rij, volgend seizoen moet de titel volgen’

Erik van Dam30 mei 2015, 21:23
Laatst bijgewerkt: 30 mei 2015, 21:23
Advertentie

Theo Walcott wil graag dat Arsenal volgend seizoen meteen mee gaat strijden om de landstitel in de Premier League. De snelle aanvaller van the Gunners won zaterdagavond de FA Cup met zijn club, door in de finale met 4-0 af te rekenen met Aston Villa. Vorig seizoen pakte men de Engelse beker ook al, toen ten koste van Hull City. Walcott wil dat de twee bekerzeges op een rij ergens toe leiden.

voetbalzone

Hoewel de flankspeler verguld is met beide bekers, is hij nog niet tevreden. Arsenal werd in het seizoen 2003/04 voor het laatst kampioen en Walcott hoopt dat het er volgend seizoen weer eens van komt. “De Premier League winnen móet het volgende doel zijn voor ons. Dit is twee op een rij qua beker, maar we beschikken wel over één van de beste selecties sinds tijden bij Arsenal. We zouden dus meer moeten bereiken dan alleen dit.”

“Volgend seizoen moeten we goed van start gaan in de competitie”, zegt Walcott strijdvaardig. Zelf was hij pas vanaf begin november inzetbaar door een blessure uit het seizoen 2013/14. Na twee wedstrijden in november ging het echter weer mis en stond de aanvaller tot begin januari aan de kant. Al met al kwam Walcott dit seizoen tot 21 wedstrijden en 7 doelpunten voor Arsenal.

Bezig met laden …