voetbalzone

Wales wordt finaleplaats toegedicht: ‘Pepe kun je niet missen’

Erik van Dam05 jul 2016, 21:24
Laatst bijgewerkt: 05 jul 2016, 21:24
Advertentie

Portugal en Wales gaan woensdagavond als eersten strijden om een plek in de finale van het EK 2016. In Lyon zullen de twee tegenover elkaar staan en Paul Merson denkt dat Wales het ondenkbare flikt en als eerste de eindstrijd gaat bereiken. De analyticus van Sky Sports vindt Portugal dit toernooi niet overtuigend voetballen en stipt bovendien aan dat Pepe mogelijk niet meedoet.

/

“Wales mist een paar spelers, onder wie vooral Aaron Ramsey die het uitstekend heeft gedaan. Maar ik denk dat als Pepe niet meedoet bij Portugal, dat een enorm verlies zal zijn. Ik weet dat mensen vinden dat hij zich soms vreselijk aanstelt, maar hij is een goede, hele goede verdediger. En als hij niet speelt, zullen ze hem vreselijk missen”, geeft Merson aan.

“Portugal heeft bovendien nog geen wedstrijd gewonnen in negentig minuten”, vervolgt Merson. “Ik geef ze echt weinig kans en ik denk dat je gaat zien hoe ver Wales is gekomen”, aldus de analyticus. Pepe heeft last van spierpijn in beide bovenbenen en bondscoach Fernando Santos noemde hem dinsdagavond ‘een twijfelgeval’ voor de clash met Wales.

Bezig met laden …