voetbalzone

Wanhopige fan zet huis én gezin te koop om vertrek Ochoa te voorkomen

Erik van Dam28 jun 2014, 13:21
Laatst bijgewerkt: 28 jun 2014, 13:21
Advertentie
voetbalzone

Een wanhopige supporter van de Franse club Ajaccio heeft rigoureuze maatregelen genomen, om een vertrek van Guillermo Ochoa tegen te houden. De Mexicaanse doelman stond de voorbije drie jaar onder de lat bij AJA, maar zijn contract liep ten einde en hij gaf zelf aan niet te willen blijven. Een fan probeert hem nu op andere gedachten te brengen en zet veel geld in om dat te bereiken.

Op veilingsite Le Bon Coin biedt een supporter met een vette knipoog zijn eigen woning in het centrum van de stad en alle bewoners van het huis aan, in een all-in pakket voor 10 miljoen euro. Als er een geïnteresseerde is, kan die alles krijgen: de supporter in kwestie belooft dat alle opbrengsten vervolgens naar Ajaccio gaan om te proberen Ochoa toch nog bij te laten tekenen.

De kans dat Ochoa zich laat overtuigen is nihil. Ajaccio finishte als laatste in de Ligue 1 en speelt komend seizoen zodoende een niveau lager. Ochoa heeft bovendien aanbiedingen van andere clubs op zak na zijn goede optredens in de groepsfase van het WK 2014, met name tegen Brazilië. Zondagavond verdedigt Ochoa zijn doel tegen Oranje.

Bezig met laden …