voetbalzone

‘Wanneer ik voor het laatst zo heb gescoord? Op het strand, met vrienden’

Daniel Cabot Kerkdijk30 okt 2016, 07:37
Laatst bijgewerkt: 30 okt 2016, 07:37
Advertentie

Rafinha zorgde zaterdagavond voor het klassenverschil in het LaLiga-duel tussen Barcelona en Granada. Middels een omhaal vlak voor het doel van de Andalusiërs zette de middenvelder het enige doelpunt op het scorebord: 1-0.

/

"Wanneer ik voor het laatst zo heb gescoord? Op het strand, met vrienden", zo vertelde Rafinha na afloop. "Ik gaf een pass op Neymar, zag dat hij schoot en ik dacht dat hij zat. Maar plotseling zag ik de bal boven mij, en had ik tijd om een omhaal te maken." De middenvelder mocht aan het startsignaal verschijnen, mede vanwege de afwezigheid van Andrés Iniesta. "Ik voel me elke dag beter en win aan zelfvertrouwen. Het feit dat ik op diverse posities kan spelen, pakt goed uit. Ik doe wat de trainer mij opdraagt."

Luis Enrique erkende dat Barcelona geen al te goede wedstrijd speelde. "Het ontbrak aan scherpte, maar het is ook altijd moeilijk om een team te verslaan dat men tien man achter de bal speelt. Marc-André ter Stegen heeft amper wat te doen gehad. Ik ben hoe dan ook blij met de overwinning, we gaan de goede kant op. Natuurlijk had ik liever een grote en makkelijke zege geboekt, maar dat is niet in alle wedstrijden mogelijk."

Bezig met laden …