voetbalzone

Warrige Celtic-supporter gaat ‘viral’ met vergeefse trip naar Noorwegen

Peter Nusselder19 okt 2015, 09:45
Laatst bijgewerkt: 19 okt 2015, 09:45
Advertentie

Celtic slaagde er niet in om zich te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League en moet dit seizoen dus genoegen nemen met wedstrijden op het tweede Europese niveau. Voor de supporters van de Schotse topclub is dat geen beletstel hun favorieten achterna te reizen.

voetbalzone

Niet alle fans blijken echter hun agenda helemaal op orde te hebben; een aanhanger van the Bhoys had zich vergist en plande een trip naar Noorwegen, waar Celtic het opneemt tegen Molde FK. Die wedstrijd wordt echter komende donderdag pas afgewerkt, terwijl de supporter afgelopen week naar Noorwegen is gegaan. De schermafbeelding van het sms-contact van deze warrige fan is ‘viral’ gegaan.

Als het verhaal klopt, was het voor de bewuste Liam een fikse tegenvaller; het duel tussen Molde en Celtic staat pas op donderdag 22 oktober op het programma, terwijl hij zijn Noorse reisje alweer achter de rug heeft. Liam was ervan overtuigd dat Celtic twee weken na het duel met Fenerbahçe opnieuw Europees zou spelen, maar had geen rekening gehouden met de interlandbreak.

Bezig met laden …