voetbalzone

'Wat betreft de nieuwe trainer gaat mijn voorkeur uit naar Mourinho'

Bart Kruyt04 okt 2011, 11:32
Laatst bijgewerkt: 04 okt 2011, 11:32
Advertentie

George Boateng krijgt bij Nottingham Forest te maken met een nieuwe hoofdtrainer. De middenvelder viel afgelopen zomer voor de mooie woorden van Steve McClaren, met wie hij al succesvol samenwerkte bij Middlesbrough, maar zondagavond diende de oefenmeester zijn ontslag in. “Ontzettend jammer dat Steve opgestapt is”, reageerde Boateng.

De Nederlander geeft tegenover Voetbal International toe dat de aanwezigheid van McClaren voor hem de belangrijkste reden was om voor Nottingham Forest te kiezen. “Wij hadden en hebben een speciale band. Steve heeft zijn beslissing aan de spelersgroep uitgelegd. Hij vertelde dat hij ons als spelers niets kwalijk nam. Zijn beslissing had puur te maken met een conflict met een aantal mensen van de clubleiding”, aldus Boateng.

Het is nog onbekend wie McClaren zal gaan opvolgen. “Met Jimmy (Jerrel Hasselbaink, assistent-trainer bij Nottingham, red.) heb ik nog niet gesproken, geen flauw idee of-ie blijft”, zei Boateng. “Wat betreft de nieuwe trainer gaat mijn voorkeur uit naar José Mourinho. Nee, zonder gekheid, het liefste heb ik een ervaren trainer die net als Steve verzorgd voetbal wil spelen.”

Bezig met laden …