voetbalzone

‘Wat er bij Man United aan ontbreekt is een spits van wereldklasse’

Erik van Dam12 mrt 2016, 17:16
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2016, 17:16
Advertentie
/

Manchester United werd de afgelopen paar dagen al in verband gebracht met Zlatan Ibrahimovic en volgens Slaven Bilic is een spits van naam precies wat the Red Devils nodig hebben. De Kroaat moet zondag met West Ham United voor de kwartfinale van de FA Cup op bezoek in Manchester en denkt dat een gebrek aan doelpunten de belangrijkste oorzaak is voor het teleurstellende seizoen van United.

“Onder Sir Alex Ferguson hadden ze spelers van naam rondlopen die ook nog eens meer volwassen en betere doelpuntenmakers waren”, vertelt hij tijdens een persconferentie. “Louis van Gaal heeft nu een aantal heel jonge en getalenteerde spelers die het zeker gaan maken, maar ze zijn nog niet zo consistent en het is erg moeilijk om vertrouwen te houden als speler van United. Maar om eerlijk te zijn; ze hebben geen Sergio Agüero, Ruud van Nistelrooij of Cristiano Ronaldo. En Wayne Rooney is geblesseerd.”

Bilic heeft er wel vertrouwen in dat zijn ploeg een goed resultaat neer kan zetten op Old Trafford: “We spelen goed en we trainen goed, we zijn erg enthousiast. Als er tijd is om te trainen, trainen we hard. Dat is het grootste geheim. We hebben goede spelers die gretig en gemotiveerd zijn. Nu de spelers terug zijn van blessures hebben we achttien man die allemaal in de basis zouden kunnen staan”, sluit hij af.

Bezig met laden …