voetbalzone

'Wat hij zei is duidelijk en simpel, maar ik heb nog geen aanbod gehad'

Matthijs van Laar16 jul 2015, 16:08
Laatst bijgewerkt: 16 jul 2015, 16:08
Advertentie
voetbalzone

Thiago Motta weet honderd procent zeker dat hij Parijs gaat verlaten, maar het blijft nog even de vraag waar zijn toekomst ligt. De middenvelder zou op de verlanglijst staan bij zowel Atlético Madrid als ex-club Internazionale. "Ik heb nog geen enkel aanbod binnengekregen, ook niet van Inter en Atlético", zegt zaakwaarnemer Alessandro Cavoni.

Zijn cliënt heeft nog zo'n anderhalve maand de tijd om een nieuwe werkgever te vinden en zal dat ook doen, bevestigt Cavoni nogmaals. "Wat hij heeft gezegd was duidelijk en simpel. Voor de trip naar de Verenigde Staten hebben we met PSG gesproken en als de selectie terugkeert gaan we zien wat daaruit komt. We kunnen echter niet ontkennen dat er een contract is." Die verbintenis van de Braziliaanse Italiaan loopt nog een jaar door.

"Geen schijn van kans dat ik nog bij Paris Saint-Germain blijf", zei de 32-jarige speler zelf onlangs nog in gesprek met La Gazzetta dello Sport. "Ik heb hier al over gesproken met Laurent Blanc en hij weet dat ik wil vertrekken." Eerder speelde de 23-voudig Italiaans international voor Barcelona, Genoa en Internazionale, dat hem in de zomer van 2012 voor een slordige elf miljoen euro overdeed aan PSG.

Bezig met laden …