voetbalzone

'Wat is het nut van de komst van Balotelli en Lavezzi? We zijn al voorzien'

Matthijs van Laar02 jan 2015, 13:00
Laatst bijgewerkt: 02 jan 2015, 13:00
Advertentie

Napoli zal zich in januari gedeisd houden op de transfermarkt. Er wordt in Zuid-Italië druk gespeculeerd over een terugkeer van Ezequiel Lavezzi, terwijl ook Mario Balotelli aan i Partenopei wordt gelinkt. Voorzitter Aurelio De Laurentiis drukt de fans echter op het hart om niet te veel hoop te koesteren op spectaculaire wintertransfers.

voetbalzone

"Wat is het nut daarvan?", vraagt de preses zich af in een interview met Il Mattino. "We zijn al goed voorzien in de aanval en over een paar maanden hebben we Lorenzo Insigne ook weer terug. Laten we niet vergeten dat Lavezzi 4,5 miljoen euro per jaar verdient en, belangrijker nog, zelf degene was die Napoli destijds wilde verlaten. Dat besloot hij al in 2011 en een jaar later verhuisde hij naar Paris Saint-Germain."

De Laurentiis laakt de invloed van zaakwaarnemers, die hun cliënten vaak zelf in verband brengen met andere clubs om zo aandacht te genereren. "Ze vinden het fijn om onze naam te noemen, maar wij hebben absoluut niks te maken met Lavezzi of Balotelli", benadrukt de voorzitter nogmaals. In het vraaggesprek is De Laurentiis overigens vol lof over coach Rafael Benítez. "Ik hoop dat hij wil blijven", zegt hij.

Bezig met laden …