voetbalzone

Waterman rekent niet op langer verblijf bij PSV: 'Het blijft de voetballerij'

Matthijs van Laar09 mei 2013, 14:42
Laatst bijgewerkt: 09 mei 2013, 14:42
Advertentie
/

De kans is groot dat Boy Waterman na dit seizoen weer vertrekt bij PSV. De doelman tekende afgelopen zomer een contract voor één jaar en heeft nog niks gehoord over een eventuele verlenging. Zaakwaarnemer Rodger Linse loopt al wat langer mee in de voetballerij en weet wat dat over het algemeen betekent.

Waterman kende een onverwacht goed jaar in Eindhoven. De goalie werd als back-up binnengehaald, maar speelde zich binnen een mum van tijd in het favoriete elftal van coach Dick Advocaat. De voormalig jeugdinternational deed het naar behoren, maar lijkt toch niet in aanmerking te komen voor een langer verblijf. “Het lijkt er nu op dat dit niet het geval is, maar het blijft voetballerij”, aldus Linse in Voetbal International.

Volgens zijn belangenbehartiger heeft de doelman zichzelf met zijn 39 optredens op het hoogste niveau wel weer op de kaart gezet. “Er zijn twee clubs concreet geïnteresseerd. Als het moment van knopen doorhakken aanbreekt, zullen wij PSV op de hoogte brengen. Dan horen we wel of PSV nog iets met hem van plan is.”

Bezig met laden …