voetbalzone

Waterman zegt rond te zijn met PSV: 'Ben hier ontzettend blij mee'

Bart Kruyt25 mei 2012, 18:25
Laatst bijgewerkt: 25 mei 2012, 18:25
Advertentie

PSV heeft het nieuws nog niet bevestigd op de website van de club, maar het heeft er alle schijn van dat Boy Waterman de nieuwe tweede doelman van de Eindhovenaren wordt. De keeper liet dinsdag nog weten dat hij in gesprek was met de club uit Brabant en een dag later laat hij aan De Telegraaf weten dat er een akkoord is bereikt over een samenwerking.

/

De 28-jarige Waterman, die in Nederland eerder voor sc Heerenveen, AZ, ADO Den Haag en De Graafschap uitkwam, maakt niet bekend voor hoeveel jaar hij gaat tekenen. "Ik ben rond. Ik ben hier ontzettend blij mee. Anders had ik het ook niet gedaan", luidt de korte reactie van de sluitpost, die transfervrij overkomt van Alemannia Aachen. Die club degradeerde onlangs naar de 3. Liga.

Waterman wordt de stand-in van Przemyslaw Tyton en de opvolger van Andreas Isaksson, wiens aflopende contract niet wordt verlengd. Khalid Sinouh wacht op een uitleg van de clubleiding: ""Als het nieuws zo is over een nieuwe keeper, ben ik echt teleurgesteld", twitterde hij dinsdag nog. "Gaat helemaal nergens over dit."

Bezig met laden …