voetbalzone

Watford vreest Ibrahimovic: ‘Hij is een type dat ik onsterfelijk noem’

Yanick Vos17 sep 2016, 11:10
Laatst bijgewerkt: 17 sep 2016, 11:10
Advertentie
/

Na eerdere nederlagen tegen Chelsea (1-2) en Arsenal (1-3) treft Watford zondag met Manchester United opnieuw een topploeg uit de Premier League. Manager Walter Mazzarri hoopt op de eerste thuiszege van het seizoen, maar beseft dat het een lastige middag gaat worden. De Italiaanse coach vreest voor Zlatan Ibrahimovic.

Ibrahimovic is zijn seizoen bij Manchester United sterk van start gegaan met vijf doelpunten in zes wedstrijden. Ondanks zijn 34-jarige leeftijd vertoont de Zweed nog geen tekenen van afbrokkeling, ziet ook Mazzarri. "Ibrahimovic is het type speler dat ik eeuwig en onsterfelijk noem”, zei Mazzarri op de persconferentie in aanloop naar het duel op Vicarage Road. “Als trainer heb ik met mijn teams vaak tegenover hem gestaan, hij kan echt het verschil maken op het veld.”

Watford wil er alles aan doen om de United-spits van het scoren af te houden. “Dat gaan we proberen, met de beste spelers die we hebben. Maar we moeten niet vergeten dat Manchester United niet alleen om Ibrahimovic draait. Wayne Rooney, Marouane Fellaini; het hele team, alle spelers. Ze hebben een sterke selectie, we moeten voorzichtig zijn.”

Bezig met laden …