voetbalzone

'We behoren tot de vier beste clubs van Europa, hier vertrek je niet zomaar'

Matthijs van Laar17 jul 2016, 17:50
Laatst bijgewerkt: 17 jul 2016, 17:50
Advertentie

Massimiliano Allegri maakt zich geen zorgen om een vertrek van Paul Pogba. De Franse middenvelder zou voor 120 miljoen euro kunnen terugkeren bij Manchester United, maar de coach van Juventus verwacht dat zijn ster in Turijn blijft. “Ik maak me niet druk om de Engelse geruchten”, zegt hij in La Gazzetta dello Sport.

/

Allegri is van mening dat Juventus spelers genoeg kan bieden. “Iedere speler die de kans krijgt om te vertrekken bij Juve, moet dat goed overwegen. We behoren op dit moment tot de vier beste clubs van Europa.” Daar voegt hij aan toe: “We zijn geen verkopende club, die zomaar spelers laat gaan. Pogba hoort bij Juventus en uiteindelijk zal hij hier een nieuwe landstitel willen winnen en hopelijk ook de Champions League.”

“Deze club is gegroeid in termen van aantrekkingskracht en bewust zijn van de eigen mogelkijkheden”, vervolgt de coach. “Tot op heden verloopt de transfermarkt goed voor ons. We hebben al spelers van internationale allure als Medhi Benatia, Dani Alves en Miralem Pjanic gehaald”, haalt hij aan.

Bezig met laden …