voetbalzone

‘We benadrukken dat dit niets te maken heeft met de valse geruchten’

Peter Nusselder06 sep 2011, 12:11
Laatst bijgewerkt: 06 sep 2011, 12:11
Advertentie

Na één wedstrijd in de Franse Ligue 1 zit het avontuur van Steed Malbranque bij Saint-Étienne er alweer op. De middenvelder zou stoppen omdat hij moest zorgen voor zijn zieke zoon, maar ontkende even later dat hij überhaupt een zoon heeft. Club en speler gaan echter wel per direct uit elkaar.

/

Dit heeft Saint-Étienne dinsdag via de officiële website bekendgemaakt. “Nadat het management van Saint-Étienne en Steed Malbranque maandagavond bij elkaar zijn gekomen, zijn beide partijen tot overeenstemming gekomen om het contract van de speler met onmiddellijke ingang te beëindigen”, luidt het officiële statement. Malbranque kwam deze zomer over van Sunderland.

“Club en speler willen wel benadrukken dat deze beslissing niets te maken heeft met de valse geruchten over gezondheidsproblemen van Steed of zijn kinderen. Dit is puur de keuze van Steed en Saint-Étienne respecteert de wens van de speler volledig”, vervolgt de Franse club. De 31-jarige Malbranque is nu transfervrij en kan op zoek naar een andere werkgever, maar het is onduidelijk of hij actief blijft als voetballer.

Bezig met laden …