voetbalzone

‘We denken niet alleen aan de kwartfinale, we denken aan de CL-finale’

Peter Nusselder11 mrt 2015, 09:05
Laatst bijgewerkt: 11 mrt 2015, 09:05
Advertentie

Samen met titelhouder Real Madrid, dat ondanks een 3-4 nederlaag tegen Schalke 04 de volgende ronde bereikte, plaatste FC Porto zich dinsdagavond als eerste bij de laatste acht ploegen in de Champions League. Volgens middenvelder Héctor Herrera is er nu nog veel meer mogelijk.

voetbalzone

De Portugezen wonnen met 4-0 van FC Basel en na de 1-1 in Zwitserland was dat ruim voldoende om verder te bekeren. Herrera, de maker van het tweede doelpunt in het Estádio do Dragao, gaat voor het hoogste op het miljoenenbal. “We hebben een prachtige doelstelling bereikt, voor de spelers en voor de rest van de club is het heel belangrijk dat we bij de laatste acht zitten in Europa”, vertelt de Mexicaans international aan Record.

“We moeten nu op dezelfde manier doorgaan om verder te komen. We denken niet alleen aan de kwartfinale, we denken aan het bereiken van de finale”, steekt de middenvelder zijn ambities niet onder stoelen of banken. “We wisten al dat we in dit soort wedstrijden altijd op honderd procent moeten zijn. In de Champions League kan ieder team je verrassen”, weet Herrera.

Bezig met laden …