voetbalzone

'We gaan niet feesten op Mallorca, we gaan vooral de armspieren trainen'

Matthijs van Laar17 mei 2015, 22:15
Laatst bijgewerkt: 17 mei 2015, 22:15
Advertentie
voetbalzone

Heracles Almelo heeft het seizoen positief afgesloten. Het elftal van John Stegeman speelde zich een paar weken geleden al veilig en hoefde zich tegen Go Ahead Eagles nergens meer om te bekommeren. Toch werd er gewonnen, met 1-0. Matchwinner Bryan Linssen laat weten blij te zijn dat het seizoen erop zit.

De aanvaller kijkt alvast uit naar het tripje met de selectie naar het Spaanse eiland Mallorca. Daar mogen de manschappen van Stegeman nog even uitrazen, alvorens zij individueel hun koffers pakken voor een vakantie. "Of het daar feesten wordt? Nee joh, we gaan er hard trainen, vooral de armspieren", grapt Linssen in gesprek met Twente Sport.

Linssen vond dit seizoen tien keer het net in de Eredivisie en maakte daarmee opnieuw een prima jaar door. Vorig seizoen eindigde hij op elf goals. "De laatste acht wedstrijden gingen goed, kom ik belangrijk zijn voor het team. Het is een fijn gevoel dat ik de club heb kunnen helpen met mijn doelpunten", blijft hij nuchter onder die knappe prestatie.

Bezig met laden …