voetbalzone

‘We genieten er bij Manchester United van dat we hun ongelijk bewijzen’

Peter Nusselder24 mrt 2015, 08:45
Laatst bijgewerkt: 24 mrt 2015, 08:45
Advertentie

Het begin van dit seizoen verliep bij Manchester United niet zoals verwacht, met matig voetbal en tegenvallende prestaties. De resultaten zijn de laatste maanden echter verbeterd en de ploeg van trainer Louis van Gaal doet inmiddels volop mee om de tweede plaats in de Premier League.

voetbalzone

Dat terwijl er eerder deze jaargang veel kritiek was op the Mancunians, onder meer van legendarische oud-voetballers als Gary Neville en Paul Scholes. De selectie van Van Gaal heeft daar echter geen last van gehad, volgens Phil Jones. Integendeel, zegt de verdediger: “Als mensen je bekritiseren, word je daar alleen maar door aangespoord”, vertelt hij aan Sky Sports.

“Kritiek is er altijd, we zitten bij een grote club als Man United en als het daar niet gaat zoals het hoort, dan zijn er mensen die daar iets van willen zeggen. Maar we zijn professionals, we weten dat mensen een mening over ons hebben en daar hebben ze ook recht op. Iedereen mag voorspellen wat ze willen, het is aan ons om hun ongelijk te bewijzen. Dat doen we nu en daar genieten we van.”

Bezig met laden …