voetbalzone

'We hebben aanbiedingen van veertig miljoen nog afgewezen'

Bart Kruyt31 dec 2012, 10:40
Laatst bijgewerkt: 31 dec 2012, 10:40
Advertentie

Silvio Berlusconi betreurt het naderende vertrek van Alexandre Pato. De aanvaller van AC Milan staat op het punt om zijn transfer naar Corinthians af te ronden en de Brazilianen betalen naar verluidt vijftien miljoen euro voor Pato. Dat terwijl Milan in het verleden veel hogere aanbiedingen heeft afgewezen, zo verklapt Milan-voorzitter Berlusconi.

/

De 23-jarige Pato staat sinds 2007 onder contract bij Milan en keert nu dus terug naar zijn vaderland. "Ik vind het heel erg jammer dat hij vertrekt, want voordat hij te maken kreeg met al die blessures was hij onze hoop voor de toekomst en een echte kampioen", zei Berlusconi tegen Radio Lombardia. "Er zijn in het verleden heel veel aanbiedingen voor hem geweest, waaronder aanbiedingen van veertig miljoen euro uit het Midden-Oosten en Rusland. Maar die aanbiedingen hebben we destijds afgewezen."

Naast Pato dreigt ook Robinho Milan te verlaten. "Ik hoop dat we maar een van deze twee aanvallers kwijtraken", benadrukte Berlusconi. "We moeten het elftal opnieuw opbouwen. Het zal zeker een jaar of drie gaan duren, maar daarna kunnen wij ons weer meten met de Europese top: daar ben ik zeker van." Milan staat momenteel zevende in de Serie A.

Bezig met laden …