voetbalzone

'We hebben dit seizoen tegen de verwachting in goed gepresteerd'

Daniel Cabot Kerkdijk13 mei 2010, 07:34
Laatst bijgewerkt: 13 mei 2010, 07:34
Advertentie

Fulham-coach Roy Hodgson kon woensdagavond zijn teleurstelling over de verloren Europa League-finale niet verbergen. Door een laat doelpunt van Diego Forlán in de verlenging ging de Europese beker niet naar de Londenaren maar naar Atlético Madrid (2-1). "Ik feliciteer Atlético met hun overwinning, maar we hebben goed gespeeld. Helaas haalden we de strafschoppenreeks niet", stelde Hodgson.

/

"Een strafschoppenserie is een loterij, maar daar hadden we graag aan deelgenomen", vertelde Hodgson na afloop. "Na rust en in de verlenging speelden we goed. We hebben dit seizoen tegen de verwachting in goed gepresteerd. Ik ben zeker niet blij met de nederlaag, maar ik kan mijn ploeg niets verwijten. Mijn spelers hebben alles gegeven, niet alleen vanavond (woensdag, red.) maar ook het hele seizoen."

"De spelers hebben alle reden om trots te zijn op datgene wat ze dit seizoen hebben laten zien, ook al hebben ze niet de Europa League gewonnen", besloot Hodgson. "We hebben Diego Forlán en Sergio Agüero goed in de gaten gehouden, zeker als je weet hoe goed zij zijn. Maar helaas is dat onvoldoende gebleken."

Bezig met laden …