voetbalzone

'We hebben een heel elftal om Messi, Neymar en Suárez af te stoppen'

Matthijs van Laar16 mei 2015, 10:38
Laatst bijgewerkt: 16 mei 2015, 10:38
Advertentie
voetbalzone

Voor Jan Oblak is het duel met Barcelona van komende zondag er een als alle andere. De doelman van Atlético Madrid komt weliswaar oog in oog te staan met de gevreesde voorhoede van los Azulgrana, maar ligt daar niet wakker van. "Bang ben ik niet, maar het zal niet eenvoudig worden", weet de Sloveen.

Oblak vertrouwt echter op zijn medespelers bij het afstoppen van Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez. "Het draait niet alleen om mij, ik heb een heel elftal voor me. Dat helpt. Ik hoop dat we een goede wedstrijd spelen en we die drie in toom kunnen houden." Mocht dat lukken, dan moet Barcelona het titelfeest een week uitstellen. Een zege in Madrid betekent dat het elftal van Luis Enrique niet meer te achterhalen is door Real.

Veel zal ook zondag weer afhangen van de vorm van Messi. "Een geweldenaar", vindt Oblak. "Het is lastig om hem van het scoren te houden, maar je doet altijd je uiterste best. We zien het zondag wel." Het vertrouwen is in ieder geval aanwezig. "We gaan er tot de laatste seconde voor. Of we Barcelona kunnen verslaan? Natuurlijk kan dat, ieder team kan worden verslagen."

Bezig met laden …