voetbalzone

‘We hebben een kater, maar godzijdank komt kraker tegen Barça er nu aan’

Peter Nusselder11 mrt 2014, 11:14
Laatst bijgewerkt: 11 mrt 2014, 11:14
Advertentie

De teleurstelling bij Manchester City was zondag groot; net als vorig seizoen werd de Engelse topclub in de FA Cup uitgeschakeld door het bescheiden Wigan Athletic. Aanvallende middenvelder Samir Nasri is daarom blij dat woensdag alweer de return tegen Barcelona in de achtste finale van de Champions League op het programma staat voor het team van trainer Manuel Pellegrini.

voetbalzone

“We hebben er echt een kater aan overgehouden, we speelden slecht”, draait de Fransman er niet omheen in de Engelse media. “Ik ben echt teleurgesteld, ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Alweer verslaat Wigan ons in de FA Cup, dat is moeilijk om te accepteren.” Tijd om lang te treuren krijgen the Citizens echter niet, want in het Camp Nou moet geprobeerd worden een 2-0 achterstand goed te maken.

Nasri is er blij mee dat de knop snel weer om kan bij City. “Godzijdank komt woensdag die kraker er alweer aan. Dat is de beste manier om de wedstrijd van afgelopen weekend te vergeten, we moeten ons richten op het volgende duel. Bij zo’n ontmoeting kun je je het niet permitteren om niet vanaf minuut één geconcentreerd te zijn. En als we een resultaat halen en Barcelona toch nog kunnen uitschakelen, zou dat fantastisch zijn.”

Bezig met laden …