voetbalzone

'We hebben geboden en de bal ligt nu bij Man United'

Bart Kruyt17 jul 2013, 18:19
Laatst bijgewerkt: 17 jul 2013, 18:19
Advertentie

Chelsea is bijna klaar op de transfermarkt. The Blues versterkten zich voor het nieuwe seizoen al met André Schürrle, Marco van Ginkel, Wallace en Mark Schwarzer en willen volgens José Mourinho nu nog maar een speler halen: Wayne Rooney. Chelsea heeft inmiddels een eerste bod uitgebracht op de aanvaller, die heeft aangegeven te willen vertrekken bij Manchester United.

/

Volgens de Engelse media is het bod van Chelsea reeds afgewezen, maar daar is volgens Mourinho geen sprake van. "Chelsea heeft interesse in Wayne Rooney, heeft een bod gedaan en heeft het volgens de regels gespeeld", zei de coach na afloop van de met 1-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen het Thaise sterrenteam Singha All Stars. "Nu hebben we er niets meer over te zeggen. We hebben het bod uitgebracht en de bal ligt nu bij Manchester United."

De BBC meldde woensdagochtend dat het bod van Chelsea 11,5 miljoen euro plus de diensten van David Luiz of Juan Mata bedroeg. Dat werd echter al snel ontkend door Chelsea: "We willen niet meer informatie geven over het bod, maar ik wil wel zeggen dat het alleen om een geldbedrag ging. We hebben geen spelers aangeboden, dus David Luiz en Juan Mata zijn niet bij de deal betrokken", benadrukte Mourinho.

De coach hoopt snel meer duidelijkheid te krijgen over de mogelijke komst van Rooney. "Tot die tijd zal ik er niets meer over zeggen, uit respect voor mijn collega David Moyes en mijn spelers. Ik heb vertrouwen in mijn spelers en ben blij met de groep die ik nu tot mijn beschikking heb. Ik wil mijn spelers beter maken en we zullen zien wat er gaat gebeuren met het bod", besloot Mourinho.

Bezig met laden …