voetbalzone

‘We hebben laten zien dat we momenteel beter zijn dan Manchester City’

Thijs Post05 apr 2016, 14:40
Laatst bijgewerkt: 05 apr 2016, 14:40
Advertentie

Een plek die recht geeft op deelname aan de Champions League gloort aan de horizon voor Manchester United. De achterstand op nummer vier Manchester City is nog maar een punt. Middenvelder Ander Herrera is van mening dat een club als Manchester United ieder seizoen aanwezig moet zijn in het miljardenbal. “We zijn als spelers verplicht om tot het einde te knokken. We hebben de kwaliteit om het te redden”, zegt de Spanjaard.

/

“Manchester City heeft een bredere selectie, uitstekende spelers, maar ik denk dat we met hen kunnen concurreren”, laat Herrera weten aan ESPN. “We hebben een aantal belangrijke spelers teruggekregen. Er is veel ervaring, zoals Antonio Valencia en Ashley Young. Ik ben optimistisch.”

“We hebben laten zien dat we op dit moment beter zijn dan Manchester City. We hebben ze ook verslagen in de derby, dus we mogen ook optimistisch zijn. We komen nog in actie tegen topploegen en dat is goed voor ons. We doen het goed tegen de topploegen, het zijn juist de kleinere clubs die ons in de problemen brengen.”

Bezig met laden …