voetbalzone

'We hebben nu al twee weken achter elkaar goed gepraat met elkaar'

Bart Kruyt06 feb 2015, 06:00
Laatst bijgewerkt: 06 feb 2015, 06:00
Advertentie

Het loopt de laatste tijd voor geen meter bij Ajax, dat donderdagavond met 0-1 verloor van AZ en nu definitief lijkt te zijn afgehaakt in de strijd om het kampioenschap. De Amsterdammers haalden uit de laatste drie competitiewedstrijden maar een punt, thuis tegen Feyenoord, en hebben nu twaalf punten minder dan PSV. De tweede plaats lijkt het hoogst haalbare voor dit seizoen.

voetbalzone

Niklas Moisander hoopt dat er snel wat gaat veranderen bij Ajax. "We moeten toegeven dat het spel op dit moment niet goed is, het loopt gewoon niet", erkende de aanvoerder van Ajax voor de camera van FOX Sports. "We moeten keihard werken om hieruit te komen. Een goed gesprek? We hebben nu al twee weken achter elkaar goed gepraat met elkaar. Of het crisis is bij Ajax? Nee."

Volgens Moisander speelde Ajax in de eerste helft 'gewoon goed', maar na de onderbreking begon de thuisploeg zwak aan de tweede helft. Na de rode kaart voor Moisander, na een vermeende overtreding op Aron Jóhannsson, gingen de Amsterdammers kopje onder.

Bezig met laden …