voetbalzone

'We hebben respect voor de koploper, maar we willen het gat verkleinen'

Matthijs van Laar23 dec 2015, 10:32
Laatst bijgewerkt: 23 dec 2015, 10:32
Advertentie

Liverpool gaat, net als alle andere clubs in de Premier League, een hectische periode tegemoet. Binnen een tijdsbestek van zeven dagen nemen the Reds het op tegen Leicester City, Sunderland en West Ham United. Voor Christian Benteke is het de ideale gelegenheid om te laten zien uit welk hout hij gesneden is. Hij wil het gat van veertien punten met koploper Leicester verkleinen.

voetbalzone

“De periode rond Kerst en Nieuwjaar is speciaal, er komen veel wedstrijden in een korte periode aan”, zegt de Belgische goalgetter in de Liverpool Echo. “Het is een mooie kans om wedstrijden te winnen. Iedereen weet dat we een grote selectie hebben, met veel kwaliteit. Het is nu zaak om die kwaliteit samen te brengen.”

Benteke kijkt vooral uit naar het thuisduel met de verrassende koploper, op Boxing Day. “We hebben natuurlijk respect voor Leicester City, maar als we tegen ze spelen zullen we er alles aan doen om de drie punten te pakken. Ik voel me in ieder geval goed en ik wil spelen. Het is een grote wedstrijd. Het is aan de manager, ik zal zijn besluit accepteren.”

Bezig met laden …