voetbalzone

‘We hebben van alles wat, maar ik had gelukkig altijd al een talenknobbel’

Peter Nusselder10 jul 2013, 09:37
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2013, 09:37
Advertentie

De selectie van NEC heeft komend seizoen een bijzonder internationaal aanzien. Trainer Alex Pastoor heeft de beschikking over drie spelers uit Duitsland, een trio IJslanders, twee Denen, een Franstalige Belg en naast de Nederlandse spelers ook nog voetballers uit Zweden, Tsjechië en Iran.

/

Het wordt voor de coach van de Nijmegenaren dan ook een hels karwei om zich ten opzichte van zijn voltallige spelersgroep duidelijk te maken. “We hebben van alles wat, maar ik had gelukkig altijd al een talenknobbel”, vertelt Pastoor met een kwinkslag aan Omroep Gelderland. Daarnaast versterkte NEC deze week met Michael Higdon, afgelopen seizoen nog de topscorer van de Schotse Premier League.

Pastoor is blij met de komst van de 29-jarige Engelsman, al liet hij de aanvaller dinsdag tijdens de met 1-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf nog niet in actie komen. “Hij zat naast mij op de bank, want we willen hem zo snel mogelijk mee krijgen in wat we willen en hoe we willen spelen. En zo kon hij zien wat voor spelers we aan boord hebben”, liet de NEC-trainer weten.

Bezig met laden …