voetbalzone

'We hebben veel aanbiedingen ontvangen, waaronder van Barça'

Bart Kruyt21 mei 2012, 19:45
Laatst bijgewerkt: 21 mei 2012, 19:45
Advertentie

De kans dat Sebastian Giovinco volgend seizoen nog voor Parma speelt is niet groot. De aanvaller heeft een uitstekend seizoen achter de rug en als we zijn zaakwaarnemer mogen geloven, kan hij alle kanten op. "Ik heb meerdere aanbiedingen ontvangen, van Italiaanse clubs en van clubs uit het buitenland, inclusief een vrij recente aanbieding van Barcelona", claimt Andrea D'Amico.

/

Juventus heeft nog vijftig procent van de transferrechten van Giovinco in handen en in de Italiaanse pers wordt er druk gespeculeerd over een terugkeer van de aanvaller naar Turijn. Er liggen echter nog meer kapers op de kust, waarschuwt D'Amico. "Hij gaat in ieder geval naar een club waar hij belangrijk kan zijn en waar hij kan laten zien hoe goed hij kan voetballen", aldus de belangenbehartiger.

"Sebastian is nu 25 jaar en wil veel spelen", vervolgt D'Amico. "Speelminuten zijn op dit moment belangrijker dan het salaris. Waar hij naartoe zal gaan? Het is te vroeg om het daarover te hebben. Pas na het EK zullen we een knoop doorhakken." Giovinco was in het afgelopen seizoen goed voor vijftien competitiedoelpunten voor Parma.

Bezig met laden …