voetbalzone

'We hebben veel prijzen gewonnen, maar we willen nog veel meer'

Daniel Cabot Kerkdijk28 aug 2010, 08:17
Laatst bijgewerkt: 28 aug 2010, 08:17
Advertentie

Volgens Javier Zanetti heeft Internazionale geen tijd om de nederlaag in de Europese Super Cup tegen Atlético Madrid te verwerken. De verdediger annex aanvoerder, die vrijdag precies vijftien jaar geleden debuteerde in het shirt van de Milanezen, stelde na afloop dat de volgende wedstrijden alweer voor de deur staan. "We hebben het veld met opgeheven hoofd verlaten", stelt de Argentijn.

"Atlético heeft een uitstekende wedstrijd gespeeld", oordeelde de 37-jarige captain. "Het was een uitgebalanceerd duel. We hadden in aanvallend opzicht geen ruimte omdat Atlético goed verdedigde en in de omschakeling waren ze gevaarlijk met hun snelle aanvallers. Maar we moeten vooruit kijken. Maandag start voor ons de competitie met een wedstrijd tegen Bologna."

"We hebben veel prijzen gewonnen, maar we willen nog veel meer", verzekerde Zanetti. "Vijf dagen geleden wonnen we de Italiaanse Super Cup. Als we ook de Europese Super Cup hadden gewonnen, dan waren we vol zelfvertrouwen aan het nieuwe competitieseizoen begonnen. Deze nederlaag doet pijn, maar het is aan ons om zo snel mogelijk op het veld te reageren."

Bezig met laden …