voetbalzone

‘We hebben zo’n mooi seizoen en dat mag niet als een nachtkaars uitgaan’

Peter Nusselder16 apr 2013, 12:23
Laatst bijgewerkt: 16 apr 2013, 12:23
Advertentie

ADO Den Haag leek zich dit seizoen zonder al te veel problemen te plaatsen voor de play-offs, waarin Europees voetbal afgedwongen kan worden. Na vier nederlagen op rij staat de ploeg van trainer Maurice Steijn echter op de tiende plaats in de Eredivisie. Linkervleugelspeler Aaron Meijers hoopt dat er snel weer een keer gewonnen wordt en dat ADO na 12 mei nog in actie mag komen.

/

Na wedstrijden tegen FC Groningen, VVV-Venlo en Feyenoord neemt ADO het op die dag tijdens de laatste speelronde in de Eredivisie op tegen PEC Zwolle. Meijers hoopt er vurig op dat zijn team vervolgens nog zal kunnen strijden om een Europees ticket. “We hebben zo’n mooi seizoen en dat mag niet als een nachtkaars uitgaan”, vertelt de middenvelder op de officiële website van SEG.

Meijers is van mening dat ADO dat ook verdient op basis van de resultaten tot dusverre deze jaargang; alleen de afgelopen vier duels loopt het niet in Den Haag. “We hebben gewoon goed gepresteerd, maar door een slecht slot kan je zomaar eindigen met een slecht gevoel. Dat moeten we zien te voorkomen. We moeten gewoon weer winnen.”

Bezig met laden …