voetbalzone

'We hekelen allebei de engnekken en daar zijn er gruwelijk veel van'

Matthijs van Laar23 sep 2015, 16:42
Laatst bijgewerkt: 23 sep 2015, 16:42
Advertentie
voetbalzone

Michiel Kramer kijkt uit naar het bekerduel met PEC Zwolle. De spits van Feyenoord, die afgelopen zondag nog prachtig scoorde tegen Roda JC, heeft vooral zin in het weerzien met ex-teamgenoot Lars Veldwijk. De twee aanvallers verdedigden in hun periode bij FC Volendam dezelfde clubkleuren en onderhouden een goede band.

Kramer noemt zijn collega in gesprek met RTV Rijnmond een 'topgozer'. “We hebben veel gemeen. We hekelen bijvoorbeeld allebei de engnekken in deze wereld en daar zijn er gruwelijk veel van”, zegt hij, zonder dieper in te gaan op namen van die zogenaamde ‘engnekken’. “Dat kun je zelf ook wel een beetje invullen, denk ik.”

Ondanks zijn goede band met Veldwijk, hoopt hij zijn vriend donderdag wel gewoon te verslaan. Met zijn doelpunten kan Kramer daar een belangrijke rol in vervullen, maar dan moet de wisselwerking met medespelers wel beter dan tijdens het duel met Roda. “Maar het is ook wel normaal dat het nog niet zo werkt. Ik stond pas voor de tweede keer in de basis. Het is nog een beetje wennen aan elkaar.”

Bezig met laden …