voetbalzone

'We kijken momenteel naar wat Ajax wil en wat het tegenbod is'

Gijs Freriks06 dec 2013, 23:20
Laatst bijgewerkt: 06 dec 2013, 23:20
Advertentie
/

Stefano Denswil is blij dat Ajax langer met hem door wil. De verdediger staat nu nog tot de zomer van 2015 onder contract in Amsterdam, maar beide partijen zijn in gesprek over een nieuwe verbintenis. “Het is mooi om te horen, er spreekt veel vertrouwen uit”, zegt de linkspoot tegen AT5.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars had afgelopen maandag een eerste onderhoud met zaakwaarnemer Winny Haatrecht. Denswil staat sinds de zomerse transfer van Toby Alderweireld naar Atlético Madrid vrijwel altijd in de basis. De verdediger maakte sinds 2001 deel uit van de jeugdopleiding van Ajax. Hij debuteerde op 31 oktober 2012 in het bekerduel met ONS Sneek in het hoogste keurkorps van trainer Frank de Boer.

Denswil hoopt dat er voor Nieuwjaar een akkoord kan worden bereikt over een nieuw contract. “We zijn nu een beetje aan het onderhandelen. We kijken naar wat de club wil en wat het tegenbod is en als alles goed komt, moeten we er wel uit kunnen komen”, zegt de Nederlands jeugdinternational, die het met Ajax zaterdagavond opneemt tegen NAC Breda.

Bezig met laden …