voetbalzone

'We kunnen hem nergens vinden, niemand weet waar hij uithangt'

Daniel Cabot Kerkdijk14 jul 2011, 09:53
Laatst bijgewerkt: 14 jul 2011, 09:53
Advertentie

El-Hadji Diouf heeft heel wat uit te leggen. De aanvaller, die de afgelopen jaren vaker negatief dan positief in het nieuws komt, verkeert in niemandsland, ondanks verwoede pogingen van Blackburn Rovers om contact te krijgen. De dertigjarige Senegalees miste al het trainingskamp in Oostenrijk en deze week de eerste training in Engeland. Blackburn Rovers weet zich geen raad met de situatie.

/

Het team van Steve Kean vertrok vorige week naar Oostenrijk, maar zonder Diouf. Woensdag hoopte de Premier League-club uitleg van de aanvaller te krijgen, maar ook gisteren meldde de Afrikaan zich niet bij the Rovers. "We kunnen hem nergens vinden, niemand weet waar hij uithangt", aldus een zegsman.

Diouf speelde de afgelopen zes maanden op huurbasis voor Glasgow Rangers. De aanvaller komt vaak in het nieuws vanwege het feit dat hij nimmer een blad voor zijn mond neemt. Kean heeft al toegegeven dat Diouf geen deel uitmaakt van zijn toekomstplannen. Concrete interesse van andere clubs is er nog niet voor de ex-speler van onder meer Liverpool, al wordt wel West Ham United genoemd.

Bezig met laden …