voetbalzone

‘We kunnen jongens zoals Messi halen, als het financieel haalbaar is’

Erik van Dam18 jan 2014, 17:27
Laatst bijgewerkt: 18 jan 2014, 17:27
Advertentie

Erick Thohir heeft de supporters van Internazionale er nog eens van verzekerd dat hij ambities heeft met de club. Enkele maanden geleden kocht de Indonesiër zich voor veel geld in bij i Nerazzurri, maakte onlangs al een grap over het binnenbrengen van Lionel Messi. Dat lijkt erg onrealistisch, maar spelers van het kaliber Messi zijn wel de maatstaf voor de rijke clubeigenaar.

voetbalzone

“We kunnen jongens zoals Messi halen, die kunnen we kopen”, zegt Thohir zaterdag tegen Republika Online. “Maar wel op die voorwaarde dat het financieel haalbaar is, het mag geen schade toebrengen aan de financiële positie. In januari verwacht ik nog niet dat er veel gebeurt. Het is lastig om dan goede spelers aan te trekken, want de transferperiode duurt maar kort en er is nog maar een half seizoen te spelen.”

Thohir lijkt daarmee uit te spreken dat hij zich richt op komende zomer. Als trainer Walter Mazzarri, vooropgesteld dat hij dan nog in dienst is, op dat moment wensen heeft voor zijn spelersgroep is er waarschijnlijk het één en ander mogelijk. Inter staat momenteel slechts vijfde in de Serie A met een straatlengte achterstand op koploper Juventus: het verschil is liefst twintig punten.

Bezig met laden …