voetbalzone

‘We kunnen mee met de Engelse top en kunnen de Champions League in’

Peter Nusselder10 sep 2015, 15:57
Laatst bijgewerkt: 10 sep 2015, 15:57
Advertentie

Swansea City is het seizoen uitstekend begonnen en staat na vier wedstrijden op een verdienstelijke gedeeld derde plaats in de Premier League, terwijl de ploeg van trainer Garry Monk al zware tegenstanders als kampioen Chelsea en Manchester United trof. Middenvelder Jonjo Shelvey is ervan overtuigd dat het team uit Wales ook aan het eind van de competitie nog om de prijzen mee kan doen.

voetbalzone

De Engels international won voor de interlandbreak met the Swans van Man United (2-1) en pakte op Stamford Bridge een punt tegen Chelsea. “Ik heb het gevoel dat we ons kunnen meten met de topclubs, dat we ongeveer op hun niveau zitten”, vertelt Shelvey aan de South Wales Evening Post. “Tegen elke opponent kunnen we een goed resultaat behalen, of het nu uit of thuis is.”

“Het is nu aan ons om te laten zien dat we bij de bovenste vier kunnen eindigen. Ik zie totaal niet in waarom deze club niet in de Champions League zou kunnen spelen, gezien de coach die we hebben en de arbeid die hij ons door de week laat verrichten. Volgens is Swansea klaar voor Europees voetbal. Als we zo doorgaan, geef ik ons een goede kans om bij de eerste vier te eindigen.”

Bezig met laden …