voetbalzone

'We kunnen nog altijd bij de beste vier eindigen, dat zou geweldig zijn'

Matthijs van Laar22 nov 2014, 12:30
Laatst bijgewerkt: 22 nov 2014, 12:30
Advertentie
voetbalzone

Liverpool staat er met veertien punten uit elf wedstrijden beroerd voor en lijkt dit seizoen genoegen te moeten nemen met een rol op het tweede plan. De nummer twee van afgelopen seizoen, die op het laatste moment de landstitel misliep, kan volgens middenvelder Adam Lallana echter nog terugkeren in de strijd om Champions League-voetbal. Het gat met West Ham United is immers maar vier punten.

De Londenaren staan momenteel op de gewilde vierde plaats, die aan het eind van de rit recht geeft op deelname aan de voorronde van het kampioenenbal. "Het had tot nu toe natuurlijk veel beter gekund", zegt Lallana in gesprek met BBC Sport. "De verwachtingen waren na het goede vorige seizoen hooggespannen. Maar wij zijn in staat om de zaken te veranderen en dat willen we ook dolgraag doen."

The Reds zijn volgens de Engels international nog altijd volop in de race. "We hebben er vertrouwen in dat we bij de beste vier kunnen komen. Dat zou een geweldige prestaties zijn", besluit Lallana. De eerstvolgende gelegenheid om de woorden van de speler kracht bij te zetten is zondagmiddag. Liverpool gaat dan op bezoek bij Crystal Palace.

Bezig met laden …