voetbalzone

'We kunnen Tévez deze zomer niet kopen voordat er iemand vertrekt'

Daniel Cabot Kerkdijk20 jun 2013, 21:42
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2013, 21:42
Advertentie
/

AC Milan zit in een spagaat. I Rossoneri willen Carlos Tévez inlijven, maar dat is niet mogelijk zolang geen enkele speler de club verlaat. Robinho is een kandidaat om het San Siro te verlaten en zo de nodige miljoenen voor de club binnen te harken, maar de Noord-Italianen komen er vooralsnog niet uit met Santos. Hierdoor hoeft de fanatieke Curva Sud voorlopig niet te denken aan de komst van Tévez.

Santos wil Robinho als opvolger van Neymar binnenhalen, maar lijkt niet bij machte te zijn om aan de financiële eisen van de aanvaller én Milan te voldoen. “Die onderhandelingen zitten muurvast. We zijn wel in gesprek, maar hebben nog geen akkoord bereikt”, zegt algemeen directeur Adriano Galliani tegen Sky Italia. “Tévez is een speler van Manchester City, maar we kunnen niets doen voordat iemand vertrekt.” De Argentijn heeft er vier jaar opzitten in de Eastlands en hij wordt ook gevolgd door Juventus.

Milan zou in Tévez een goede vervanger van Stephan El Shaarawy zien, maar Galliani benadrukt dat Il Faraone niet te koop is. AS Monaco zou ettelijke miljoenen overhebben voor de jonge aanvaller én Kevin-Prince Boateng, maar de Fransen kunnen zich de moeite besparen. “We hebben nooit overwogen om El Shaarawy te verkopen. Er zijn geen biedingen op El Shaarawy en Boateng binnengekomen. Ik was in Monaco, maar dat was een kennismakingsgesprek. Niemand geloofde mij!”, besluit Galliani.

Bezig met laden …